MIJN ARABISCHE KEUKEN

De liefde voor de Arabische keuken is mij letterlijk met de paplepel ingegoten. Hoewel ik ook van diverse meesterchefs veel heb geleerd, blijft mijn moeder mijn allergrootste kookidool. Ik zag door haar al vroeg in dat je met eenvoudige, goed bereide gerechten mensen gelukkig maakt. 

 

Aan de hand van klassieke en moderne Arabische recepten laat ik je in 'Mijn Arabische keuken' zien hoe lekker, gezond en veelzijdig deze keuken is. Van ingelegde sinaasappels tot saffraanmayonaise, van lamstajine met doperwten en artisjok tot brick met ei en tonijn, van een salade van gort met granaatappels tot gepocheerde vijgen met vanille-rozenwaterroom.
 

Helaas is de gedrukte versie van mijn mooie boek uitverkocht, maar het e-book (€ 9,99) is nog wel verkrijgbaar!

'Zijn fundament is de keuken van Marokko, groenten en vruchten zijn daarin onmisbaar. Een concentratie van een gevarieerd bouquet dat zich mengt met smaken als zoet en zout, friszuur en specerijen. Dit is de levensloop van Mounir. Met familierecepten verbindt hij traditie en eigentijdse keuken, onvervalst en oprecht, een vriend en een leermeester.'

- Robert J.K. Kranenborg

op de hoogte blijven?

Meld je aan voor mijn nieuwsbrief en ik stuur je eens per maand tips, leuke nieuwtjes en heerlijke recepten. 

Volg mij op social media:

  • Instagram Chef Toub
  • Facebook Chef Toub
  • Black Twitter Icon
  • Black LinkedIn Icon